maanantai 25. lokakuuta 2010

parasta syksyn pimeydessä

Mie olen täysin kesäihminen. Kevät tulee hyvänä kakkosena sillä silloin valon määrä lisääntyy, mieli virkistyy ja aikanaan maailma alkaa vihertää kauniisti. Mutta sitten jossain vaiheessa tulee taas syksy ja ankeus. Vuodesta toiseen kamppailen tämän pimeyden, märkyyden ja ankauden kanssa. Koska kuitenkin koetan suhtautua elämään ja sen haasteisiin positiivisesti - on tästäkin vuodenajasta (sisäinen) pakko etsiä niitä ilahduttavia asioita. Ensinnäkin voin polttaa kynttilöitä (ja niitä kuluukin!), toisekseen suklaa maistuu jälleen (Hmm... olikos tämä positiivinen asia?) ja kolmanneksi VILLASUKAT JA VILLAPAIDAT (tai niin no... niitä villasukkia mie käytän ympäri vuoden...). Nämä ilahduttavat miuta syksyssä. Mistä sie ilahdut?

Pimeisiin iltoihin mahtuu myös roikkumista Blogistaanissa -ja ilahduttavia löytöjä. Vai mitäs te tykkäätte  tästä PaaPiin arvonnasta :)? Paapiin herkullinen maailma on aina yhtä ilahduttavaa -myös silloin kun se ei ole aivan Mariannemainen ;)

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Olen pitkään kärsinyt talvista ja pimeästä -vaikka lapsena rakastin molempia! Tänä syksynä huomasin, etten ole vielä väsynyt samalla tavalla kuin edellisinä vuosina, selätysvoitto? Syksyssä parasta on kylmät, kirkkaat pakkasyöt, värit, villasukat ja kynttilät. Myös se tosiasia, ettei pihalla tarvitse enää tehdä mitään ja voi hyvällä omalla tunnolla puuhastella sisällä.

Mayo kirjoitti...

Kiitos, olit käynyt blogeissani ja tulin katsomaan. Mielenkiintoista. Palaan ajan kanssa : )

pikkuthti kirjoitti...

Leena; ihana kuulla, että syksyväsymyksen voi selättää -sitä odotellessa :)

Mayo; Mukava, että poikkesit! Tervetuloa lukijaksi :)