sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Sauna

Lupasin ottaa kuvia valmiista saunasta -tässä niitä nyt olisi <3
Vanhasta saunasta jäi jäljelle vain tuo ikkuna :)
Tuota saunaa suunnitellessa reilut 3 vuotta takaperin lapset olivat vielä niin pienie, että silloin alatasoa olisi tarvittu lasten leikkeihin -nyt lapset kykenevät jo istumaan lauteilla leikkimässä. Mutta ainakin meillä on riittävästi jalkatilaa :)
Tuossa nurkassa on ledivalo, jonka valo siivilöityy ylospäin :)

Sähkökiuas -mutta sauna on sen verran korkea, että jopa miun kaltainen huono saunoja viihtyy tuolla, sillä happea riittää :)

Tuo kiviseinä on niin kaunis, ja se näyttää aidolta -siitä on vaikea erottaa missä kivilaattojen rajat oikasti ovat. Näyttää kuin tuo seinä olisi oikesti pikkuisista kivistä koottu :)

4 kommenttia:

SannaKoo kirjoitti...

Komea sauna on herrasväelle valmistunut. Tykkään ihan älyttömästi noista kivilaatoista, tekisi mieli niitä laittaa meillekin, vaikkei meillä saunaa olekkaan;) olen niitä nähnyt jopa keittiöissä.

pikkuthti kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Nuo laatat ovat aivan ihanat! Niitä on monen näköistä ja tuntuista olemassa, mutta nuo olivat 1. oikeasti kivestä tehdy mihin mie olen törmännyt -ja ne oli pakko saada, vaikka ei meillä saunasta ollut silloin mutta tietoa kuin että se aikanaa tulee valmistumaan :D 3 vuotta nuo laatat odottelivat laatikoissaan -mutta onneksi ovat niin ajattomia, että näyttivät vieläkin aivan ihanilta!

Johanna kirjoitti...

No nyt tuli saunaikävä! Omasta saunasta haaveilen alvariinsa.

Sinulla on täällä mielenkiintoiset sivut!

pikkuthti kirjoitti...

@Johanna: Teillä ei taida saunoja paljon olla siellä suuressa maailmassa?
Kiitos Johanna kommentistasi! Ja tervetuloa lukemaan blogiani :)