torstai 7. lokakuuta 2010

lastenvaatepostaus?

Mie olin niin suunnitellut, että tänä syksynä meillä vielä Tiuku ja Taiga puetaan samanlaisiin Ticket to Heaven haalareihin... oli hankittu asusteetkin vimosen päälle :)

Tiukuseni syysvaattet olisivat voineet näyttää tältä :)

Tässä taas Taigan asusteet Uffon kaveriksi :)
Mutta kuinkas sitten kävikään? Neito sovitti haalariaan ja totesi itkuisesti sen olevan AIVAN LIIAN ISO -tai haalarihan oli sopiva, mutta neito on niin hoikka, että se hukkuu sinne haalariin :(.

Joten pitkin hampain kaivoin viime kevään Reimatecin kaapin kätköistä. Alkaahan se olemaan nafti, mutta menee vielä hetken... se on sellainen lime-muta. Ihan ok, mutta hiukan harmittaa... Kerrankin oli asusteet hankittu vimosen päälle ja haalarit oikeasti unisexiä :) No joo. hiukan turhamaistahan tämä on :)!

 Nyt joudun laittamaan tuon ihanan turkoosin haalarin kiertoon. Olen jo useanpana päivänä saada Huutonettiä ottamaan vastaan miun ottamia kohteita, mutta jostain syystä niihin ei tartu kuvat?! Onkohan tätä samaa vaivaa muillakin, vai onko kyseessä jokin miusta lähtöisin oleva vika :O?

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Hei vaan pitkästä aikaa!
Mitä kokoa tuo Tiukusen Uffo on? Olisin kiinnostunut siitä :D
T:Maarit

pikkuthti kirjoitti...

Se on 122cm :) -Oisko se oikean kokoinen?

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Onkin ajankohtainen aihe...kylmä alkaa tosiaan jo iholla tuntua :)
Kivat sävyt ja niin kauniin kokonaisuuden olet pohtinut.

Kauniita syksyisiä päiviä sinne!

PaaPii kirjoitti...

Voi voin kuvitella harmistuksen. Meillä on tullut yllärinä vielä se että tyttö rakastaa tummanpunaista ja pitäisi väkisin saada pojan kaksi numeroa liian iso takki päälle Joka-aamuinen vääntö samasta asiasta :D