keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Valkoinen katto

Ihanaa! Meiän makarissa on vihdoin valkoinen katto! Ja eihän se ollutkaan paha urakka, vaikka sitä hiukan etukäteen kauhistelinkin :)

Kun ostimme Kotimme 5,5 vuotta sitten olivat useimmat seinät verhoiltu säkkikankaalla. Kaikki katot ja  lattiat sekä olohuoneen seinät ovat vuodelta -70 olevaa tummunutta mäntylautaa. Pikkuhiljaa olemme remontoineet Kodista oman näköistämme.

Tämän viikon urakkana on makarimme; Katosta valkoinen, ikkunaseinälle remonttikyprokit (jotta saamme lasikuitutapetit ja muut piiloon) ja seiniin valkoinen maali. Sitten pääsemme sisustamaan <3

Tuo mäntylauta on niin tummunutta, että en ole varma riittääkö 2 maalikerrosta sen valkoiseksi tekemiseen. Mutta onneksi kyseessä on käsittelemätön ja vanha lauta, joten mitään pohjakäsittelyä katto ei vaatinut. Tässä alemmassa kuvassa katto on maalattu vasta kerran, mutta huoneesta on tullut ihanan valoista <3 Mie niin tykkään!


Nyt mie menen laittamaan muksut  nukkumaan. Mukavaa illan jatkoa :)

3 kommenttia:

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Muistan kun edellisen asuntomme kattoa maalasin. Jouduin maalaamaan sen ainkin 4 kertaa, jos ei jopa 5!!! Jännetupen tulehdus ja selkä kipeänä aivan äärettömän kummallisesti maalausasennosta!

Voimia urakkaan

pikkuthti kirjoitti...

Kiitos stemppauksesta :)!

Miuta auttaa myös tieto siitä, että katon värillä saadaan huoneesta valoisa ja viihtyisä... Eikä auta myöskään miettiä sitä, miten olohuoneessa on vielä reilut 40m2 tummunutta mäntylautaa odottamassa maajaalaansa :/ Eli huone ja urakka kerrallaan edetään

SannaKoo kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Pari vuotta takaperin maalasin meidän keittiön katon jossa on ihan samantyyppiset laudat kun teillä. Taisin vedellä kolme kerrosta ja sitten oli niska kipeenä ainakin viikon.;)Ja meidän kööki ei ole edes iso.