perjantai 11. kesäkuuta 2010

aurinkoa aamusta alkaen

Kyllä kesä vaan on niin ihanaa aikaa. Lintujen laulu, auringon paiste, vehreys ja lämpö -kyllä mie nautin!

Neitokainen sai Maaritilta Aivan Ihquista arvontavoittona mieleisensä pipon -vaikka aurinko paistaa ja lämpöä piisaa juuri sopivasti, sen verran että saisi juoksennella paljain päin... mutta mikä pilkottaakaan pyöräilykypärän alta:D? No se uusi pipo tietenkin! Hyvin Maarit arvioit R2:n luonteen -räväkkä käänteissäänhän se on -ja pipo oli pirteä tyttömäisine yksityiskohtineen. Kiitos!
Pahoittelut; kuva ei tee oikeutta pipolle -kuvaaminen vaatii vielä harjoittelua :)

Blogistanissa ja mm. Etsyssä törmää kaikenlaiseen kauneuteen -ihailtavan taidokkaita naisia ympäri maailman ilahduttaa muita joko ammattinsa puitteissa tai omaksi ilokseen. Eräs viimeaikainen tuttavuuteni on the vintage pearl -blogi sekä -kauppa. Niin kauniita koruja! Erinillä on sivullaan Give Away - arvonta; käykääs vilkaisemassa jospa tekin ihastutte hänen koruihinsa :)

Jos miun valokuvaustaidoissani ei ole (vielä) hurraamista, niin onneksi miehelläni on silmää yksityiskohdille -ja useinmiten hän osaa ne myös valokuvata. Sitähän sanotaan että pojasta polvi paranee? Kenties meillä myös käy näin; sekä Tiuku että Taiga ovat kiinnostuneet valokuvauksesta. Ja onneksi meillä on iskun ja vedenkestävä kamera :D

Tässä Taigan näkemys oman huoneensa ikkunan ulkopuolisesta maailmasta;

Samasta ikkunasta näkymä isosiskon silmin;

Toinen lapsista on suht tasainen insinöörin huomiokyvyllä varustettu tutkijan alku ja toinen vauhdikas taivaanrannanmaalari, joka ei pikkuyksityiskohtiin kerkeä kiinnittämään huomiota mennä viipottaessaan. Kumpi olikaan kumpi :D? 

2 kommenttia:

Eryah kirjoitti...

Hei, kiva, että oot päässyt kunnolla bloggailun makuun ;) Aikaisemmin kävin useamminkin katsomassa, mutta vietit jotain hiljaiseloa :) Sitten itselleni tuli kiireitä, joten tosi mahtavaa oli tulla pitkästä lukemaan monta postausta kerrallaan!

pikkuthti kirjoitti...

Mukava kuulla, että sie luet blogiani :)

Mie olen muutamankin kerran miettinyt, että lukeekohan näitä kukaan ja jos tämä on vain itselleni päiväkirjaksi niin silloinhan tänne voisi vuodattaa vaikka vallan mitä :)