perjantai 25. kesäkuuta 2010

Mitäs mie nyt teen? (ideoita otetaan ilolla vastaan)


Tänä iltanan olemme päässeet remontissamme tähän pisteeseen :) Makarissa Lundiat ovat palanneet paikoilleen, ja eteen tulevat verhot ovat pesussa, jotta voin huomenissa (?) ommella niihin päärmeet ja saattaa ne paikoilleen hyllyjen ja vaatepinojen eteen. Makuuhuoneen tilanteeseen olen hyvinkin tyytyväinen, mutta tuo pikkuvessa! 

Pikkuvessa sijaitsee eteisessä, etuoven läheisyydessä. Eli kyseessä on vessa, johon vieraat oletettavasti jossakin vaiheessa tulevat kurkistamaan. Ja miulla on ongelma; nuo viemärin putket ovat vain niin RUMAT. Miten ne saa piilotettua katseilta? Alunperin ajatuksissani kun oli, että tuo viemäriputki olisi sellainen sievä kromattu putki -ja hajulukko sijaitsisi alahyllyn alapuolella... Miten ihmeessä mie sellaista kuvittelin?! No tältä vessassa nyt näyttää. Ja toivoisin teiltä lukijoilta hyviä vinkkejä mitä tälle tilanteelle voisi tehdä? Vai onko tilanne toivoton ja siihen on vain sopeuduttava? Mietin että jos käsipyyhkeen laittaisi seinäkoukun sijasta sellaiseen putkeen, jonka kiinnittäisi ylähyllyn alle? Se peittäisi tuon kamalan hajulukon... mutta se ei ole siltikkään kaunista katsella :( Toinen ajatus jota olen pyöritellyt olisi sellainen "rimoitus" -ikään kuin minikokoinen terassin sivuilla käytettävä "seinus". Odotas; Sokerihelmellä on juuri sellainen ulko-ovensa vieressä... siis tietenkin vessassamme tuo voisi olla sellainen minikokoinen -ja vain allaskohdan edessä. Mitäs sanotte? Haihattelenko vain? Olisiko parempia ja käyttökelpoisempia ideoita :)?

Kameralta löytyi myös tälläisiä otoksia remppapäivästämme :)
Neito sai uudet kengät ja ikuisti ne jalassaan :)
Pikkuveli karkasi pyöräilemään ilman kypärää:(


Esikoinen kuvasi kukkasen ja oman varjonsa :)

Oikein lämmintä ja onnellista viikonloppua teille kaikille <3 
Meillä huomenna luvassa vain hiukan viimmeistelyä ja sitten rannalle piknikille ja grillaamaan koko päiväksi! (Tänne kun luvattiin lämmintä ja aurinkoista... toivottavasti lupaus täyttyy :)!)

1 kommentti:

PikkuBertta kirjoitti...

Entäpä jos teet/teetät tuon putken kohtaan kaapin/laatikoston,jonka sisään putki jää.
Loppuosa tasosta vois ollakin avonainen
Mulla vanhasta kirjoituspöydän laatikosta tehty yksi laatikko altaan alla,joka peittää hajulukon.Voit kurkata sivuiltani.