perjantai 16. huhtikuuta 2010

Missä on Aurinko?

Kaipaan aurinkoa. kovasti. mutta ilmeiseti tämä päivä menee tuhkapilveä odotellessa -pitäisikö sen jotenkin näkyäkin? Ulkona on syksyisen harmaata ja sateista. Koetan optimistisesti ajatella, että se edistää lumien sulamista. Kaipaan vihreyttä ja aurinkoa - toivottavasti tulee lämmin kesä!

Löysin tänään SannaMaria-blogin, jossa arvotaan sen kunniaksi, että 40 postausta on täynnä :). Ja huomaatteko, alan hahmottamaan mistä voin tehdä mitäkin -eli tällä kertaa linkitys onnistui hienosti tekstin seassa!

Postilaatikkoon oli saapunut ihanuus Helmetin Outilta. Valokuvasinkin sen. Valitettavasti en vain vielä ole keksinyt miten saan omalta koneelta valokuvia laitettua tänne -voisiko joku auttaa?

Viikonlopusta on tulossa miun osalta kovin lapsellinen. Mies lähti Etelän valloitukselle. Menivät linja-autolla poika-/miesporukalla ja naljailivat lähtiessään, että mitenhän heidän linja-auton turboahdettujen turbiineiden mahtaa käydä -tukkeutuvatkohan tuosta vulkaanisesta pölystä :). Täyttä varmuutta asiasta emme mahda saada ennen sunnuntaita ja miehen oletettua kotiinpaluuta. Sillä mie jäin muksujen kanssa kotiin. Nuorimmaiset ovat olleet untenmailla jo kotvasen. Talossa hiljaista. Miulla ohjelmassa tänä iltana kuningatar-rahkakakkua ja Bombay dreams-leffa esikoisen ja rakkaan siskoseni hyvässä seurassa. :)

Tätä ihanuutta miun on tehnyt jo monta päivää pahasti mieli -mutten ole sitä vielä onnistunut löytämään kotikaupungistamme... joten on tyydyttävä kuvaan :D4 kommenttia:

Seepia kirjoitti...

Hei, tuota jäätelöä saa meilläpäin ainakin Citymarketista ja Makuunista. Mä olen ihan rakastunut siihen brownies versioon :)

Kuvia saat omalta koneeltasi siten, että kun kirjoitat uutta tekstiä, niin siellä yläosassa on niitä pikkukuvakkaita ja kun viet osoittimen niiden päälle, niin yhden kodalla lukee lataa kuvia tms. ja sieltä sit löytyy sellainen selaa palkki ja avaat sen ja sitten etsit koneelta haluamasi kuvan ja valitset sen kuvan ja painat avaa ja kone palauttaa kuvan lautaus ikkunaan. jos haluat ladata toisen ja kolmannen kuvaan, niin paina lisää kuvia painiketta ja sama juttu ja lopuksi tästä ikkunasta lataa kuvat painiketta... Jotenkin noin se menee ellen ihan väärin muista...

Eryah kirjoitti...

Tuo Ben&Jerry's on aivan parasta jaateloa! Oma suosikkini on se Phish food... Olikohan tuo se nimi?! Siina on suklaata ja toffeeta, nam :) No, jalleen kerran yksi herkku, jota taalta ei saa :( Mutta hei, meilla on taalla italialaista kermajaateloa baaritolkulla ;)

Maarit kirjoitti...

Sulle ois AivAn Ihgut - blogiss palkinto :)

Yhteyttä pikaiseen ;))))

pikkuthti kirjoitti...

Kiitos Seepia kuvan-lataamis-neuvoistasi ja meiänkin Makuuni otti vihdoinkin nuo B&J's jätskit valikoimiinsa -joten "ongelmani" ratkesivat yksikerrallaan :)

Eryah; Tuollainen italialainen kermajäätelöbaari kyllä kuulostaisi houkuttelevalta... :)

Maarit; Kiitos:)