torstai 15. huhtikuuta 2010

Meille muuttanutta kauneutta...

Kuten mainitsin olen viime aikoina opintojen ohessa kolunnut läpi blogeja ja verkkokauppoja -huutista unohtamatta.

Ajattelin laittaa tänne näkyville muutamia löytämiäni ihanuuksia siltä varalta, että blogiini eksyy joku satunnainen lukija jolle nämä taitavat naiset eivät ole entuudestaan tuttuja :)

Paapiin blogista meille muutti tuo vihreä-ruskea kissa, josta tuli nuorimmaisen unikaveri. Ihana seurata miten 4v.-poika kohtelee tätä uutta kaveriaan lempeydellä, vaikka he vasta tutustuivatkin. Ja esikoinen kyseli, että eikö hänkin saisi tuollaista... katsellaan :)Muita hankintoja ovat olleet Tiukulle turkoosi välikausipipo - Tassunjälkiä blogin Anskulta -se on tuo oikeanpuoleinen, jossa seikkailevat toukka ja perhonen.
(Kuva lainattu Tassunjälistä http://miun-tontti.blogspot.com/ )


Huutiksesta Tiukulle ja Taigalle löysin tanskalaista laatua olevat Mala-merkkiset ihanat vuorelliset velourhupparit. Ajattelin, että ne menevät kesätakeista -ja syksyllä niitä voi taas käyttää normaalisti huppareina. Kauniit turkoosit nekin. Olivat kovin mieleiset molemmille:) Mie toivon, että huomennakin paistaa aurinko, niin voin yrittää ottaa kuvia näistä ja muutamasta muustakin kauneudesta. Meidän kamera on veden ja iskun kestävää mallia. Ainoa kamera, joka on pysynyt ehjänä jo vuoden verran. Kyseisessä kamerassa vainon eräs miinuspuoli; sillä otetut kuvat eivät ole kovin laadukkaita :D. Joten aurinkoisena päivänä on mukavampi kuvata -kuvista saa silloin paremmin selvää!

Hipsu täytti vuosia (Hänelle toivotan Onnellista tulevaa vuotta!) ja senkunniaksi hänen blogissaan arvotaan. Käyppäs vilasemassa; http://retroilee.blogspot.com/2010/04/arvonta.html Valitettavasti en vielä osaa tehdä mitään hienoja linkityksiä -mutta asia selvinnee näinkin :)?

Aurinkoisia kevätpäiviä toivoen suuntaan nyt untenmaille. :)

1 kommentti:

Tia kirjoitti...

Ihanat hatut!