tiistai 30. syyskuuta 2008

kommunikaatiorajoitteinen

Tietokoneeni pimeni. Lopullisesti. Ja miusta tuli kertaheitolla suuresti kommunikaatiorajoitteinen, mikä oli toisaalta erittäin vapauttava -toisaalta rajoittava kokemus. Onneksi sain ystävältä hänen läppärinsä muutamaksi viikoksi lainaan, sillä töitäkin pitäisi pysytä tekemään.Meiän nuorimmainen on siis pian 3-vuotias ja paluu työelämään kodin ulkopuolelle häämöttää. Olenkin pähkäillyt mikä minusta "isona" tulisikaan... Nuorempana (kun edellisen kerran valitsi opinto-/työsektoria) olivat sävelet selvät. Mutta nyt miulla onkin valinnan vaikeus siitä syystä, että kun niin moni asia olisi todella kiinnostavaa! Voisinkohan mie opiskella kaikkea :D? Niin, tiedän kyllä, että tulee nyt on pakko ottaa huomioon jo ikä-, aika- ja rahakysymyksetkin. Perheen ajankäytöstä ja resursseista nyt puhumattakaan. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea tällä saralla vielä muotoutuukaan. Tällä hetkellä olen kuitenkin kouluttautumassa vyöhyketarapeutiksi (työ jota rakastan jo nyt) sekä hyve-projektin kouluttajaksi. Ja siihen liittyvä on siis se työ, jota miun pitäisi parhaillaankin olla tekemässä -muokkaamassa tulevan lauantain Hyve-seminaarin ohjelmaa.
Halusin vain kertoa, että kommunikaatiorajoittuudestani huolimatta olen tallessa ja puuhakkaana. Kerron sitten hyve-semman jälkeen lisää tuosta ohjelmasta, joka on eräs erittäin toimiva ja maailmanlaajuisesti käytetty työkalu luonteen kasvattamiselle.

2 kommenttia:

s a n s k u :) kirjoitti...

Minua taas ei saisi toihin ei sitten millaan. No, kun Sienna aloittaa koulun niin ehka jotain osa-aikaisesti. Mutta toivottavasti ei. Taidetta vaan. Minusta voisi tulla kuuluisa taiteilija. :D Etta saisin olla vaan kotona ja tienata siina samalla tehden mita olen unelmoinut jo ikuisuuden.

Hei, tulepas blogilleni huomenna. Laitan yhden kuvan sinne (viela en ole ennattanyt) ja sinun pitaa sitten valita minka varin haluat. ;)

Mika rakennus on kuvissa? Upean nakoinen!

pikkuthti kirjoitti...

Tuo kuvissa oleva rakennus on Bahá'í House of worship New Delhissä, Intiassa. Se on paitsi kaunis myös harmoninen paikka -sielu lepää siellä!

En ole kerennyt taas koneelle, mutta tulen vierailulle blogiisi nyt heti seuraavaksi :)